OM MEG

Hei, jeg er Nicole Schedalke. Jeg elsker design og kunst!;)

 

Kunstneren Nicole Schedalke er født i 1976 i Berlin. Siden barndommen har blyant, papir, pensel og farge fulgt henne i det daglige. Etter skoletiden utdannet hun seg ved det Königliche-Porzellan-Manufaktur (KPM) i Berlin som profesjonell porselensmaler med avlagt svenneprøve i 1998. For å utvikle håndverket sitt videre tok Nicole enda en utdanning som porselensdekoratør ved Porzellanfachschule i Selb (Tyskland). Siden har hun arbeidet ved flere ateliéer som for eksempel Manufaktur Flügel i Selb Plößberg (Tyskland). For å tilpasse seg moderne tider byttet Nicole Schedalke yrke fra porselensdekoratør til grafisk designer, og jobbet i flere år som selvstendig næringsdrivende i Tyskland og Norge. Der oppdaget hun også fotografering som uttrykksform.

Til tross for at Nicole har gjort moderne uttrykksformer til sitt levebrød med reklamebyrået På Linje, er hun fortsatt trofast mot maleriet med sine fine linjer og naturtro gjengivelse. Klassiske temaer som portretter, dyr, planter, gater, hus og landskaper fremstiller hun på en følsom måte, men med kraftige farger og et bestemmt penselstrøk. Fotografiets fastholdelse av et bestemmt tidsmoment og detaljrikdommen er gjenkjennende elementer i Nicoles bilder.

Nicole Schedalke er nå bosatt i Os i Østerdalen. I disse omgivelsene finner hun motiver og inspirasjon. Hun er stadig i en kunsterisk dialog mellom motiv og fremstillingsmåte.

 

Hun er med andre ord en svært allsidig kunstner, men innrømmer at illustrasjon ligger hennes hjerte nærmest.

„De små tingene i det daglige, kjærligheten til naturen og følelsene for andre mennesker har en fast plass i mitt indre.

Disse følelsene kommer fra hjertet og hjelper meg å mestre livet”.

La ditt hjerte smile :)

I butikken finner du personlige unike bilder og motive. LIMITED EDITION ART PRINTS fra Nicole Schedalke.

Alle malerier som vises her er til salgs. Om du ser et motiv du liker, men kunne tenke deg i en annen størrelse eller fargekombinasjon så ta kontakt. Hjertelig Velkommen!

 

 

Dekorere din veggen med kunst

Jeg pynter veggene dine i butikker eller private rom med unikt kunstverk. Snakker om veggdekorasjoner i ditt oppholdsrom, det er mange typer variasjoner som temaer, farger, design og tapeter. Ring eller send meg en e-post.

 

 

Design og postkort ideas

 

Her finner du Julekort, fødsels- og individuelt utformede gavekort eller annen kunstgaver. Nå har jeg laget repro av mine malerier.kinogeller nå bestilles direkte i butikken. Alle priser i norge er inkludert porto.

Motivet ditt på lerretet

 

Du kan bestille bilder med det motivet og den format du ønsker deg. Bildkunst til utsmykning eller gaver for forretningskunder og utstillinger. Send meg en e-post med et konkret fotografi eller be om et møte.

 

På Linje - Reklamebyrå

 

Address: Kvervillen 11b , 2550 Os i Østeralen

E-post: pl@online.no

TELEFON: (+47 )41 59 21 68

For aktuelle tema innen kunst eller reklame fra På linje,

følg meg på Facebook.

You are welcome to follow me on #på linje or @palinjeart

and @palinjefoto

Kontakt

 

Designer og byråleder: Nicole Schedalke

ORG.NR.: 996 876 780 MVA

Åpent mandag - fredag, kl. 09.00 - 15.00

© Copyright 2017 På linje - pl@online.no - 0047 415 921 68 - www.palinje.n o